Links

Bij het aan- of verkopen van een woning komen veel zaken kijken. Het is daarom begrijpelijk dat u hiervoor een makelaar wenst in te schakelen. Naber Garantiemakelaars is de makelaar voor Tilburg en omstreken. Ben je op zoek naar een makelaar elders in Nederland? Kies dan voor een andere aangesloten Garantiemakelaar. Wij helpen je graag op weg.

Naber Bedrijfshuisvesting

Naber Bedrijfshuisvesting is een multifunctionele en marktgerichte onderneming, actief in de commerciële vastgoed: kantoren, winkels, industrieel vastgoed, herontwikkeling, nieuwbouw en vastgoedbeleggingen. Ons 'full service' NVM-kantoor richt zich met de diensten verhuur en verkoop, taxatie, projectinitiëring en consultancy op de traditionele bedrijfsmakelaardij.

Funda

Vind uw nieuwe huis op funda! Zoek in 234.885 koopwoningen in Nederland.

Nu.nl

Dagelijks algemeen, financieel, sport-, internet-, film- en tv-nieuws. Tevens columns, interviews en ingezonden brieven.

Verkoper van Jeroen Boschstraat 9
9

Klantvriendelijke benadering, heldere communicatie, reële prijsstelling, goed imago als garantiemakelaar. Goede fotopresentatie. Kortom prima makelaar die ik zeker zou aanbevelen bij anderen.

Verkoper van Korvelseweg 182 10
8

nette makelaar die gewoon zegt hoe het er voor staat, geen overbodige mooie praatjes. volgens mij iets duurder dan gemiddeld, maar dit verdiend zich direct terug.

Verkoper van Reest 29
9

Zeer te spreken over inzet en begeleiding, ook als proces moeilijk loopt. Betrouwbaar en handelt volgens afspraak. Laat een grote betrokkenheid bij de verkoop zien en staat voor de verkoop van het huis. Een grote mate van servicegerichtheid. Tot aan de overdracht bij de notaris alle voorkomende maar ook onverwachte taken tot grote tevredenheid uitgevoerd. Een grote pluim voor een makelaar met aandacht voor de mensen achter de verkoop.

Lees meer
Terug
Recent bekeken