Omschrijving

In wijk Loven nabij het centrum en uitvalswegen gelegen goed onderhouden en tot beneden- en bovenwoning verbouwd winkel-woonhuis die recent van gemeente Tilburg 2 huisnummers heeft gekregen nr. 130 en nr. 130 A.

De beneden -en bovenwoning zijn verhuurd. Huuropbrengst netto € 1.660,-- per maand. 

Beneden woning:
Woonoppervlakte ca. 52 m2
Entree in royale woonkamer met laminaatvloer, grote glaspuien met glas in lood bovenlichten voorzien van electrische rolluiken, systeemplafond met inbouwspots, open keuken met een keukenblok voorzien kookplaat, afzuigkap, magnetron/ovencombi en koelkast, betegelde badkamer met douche en fonteintje, slaapkamer met vaste kast, hal met entree gelegen aan linkerzijde, modern toilet, kast met opstelling combi-c.v.ketel, ruime kelder.

Bovenwoning:
Woonoppervlakte ca. 91 m2
Entree via linkerzijde, trapopgang, overloop, modern toilet, royale woonkamer met laminaatvloer en kunststofkozijnen met draai-kiepramen , ruime keuken voorzien van keukenblok met 5-pits kookplaat en afzuigkap en balkon ca. 4 m2 gelegen op het oosten.
Verdieping: overloop met opstelling combi-c.v.ketel, 2 ruime slaapkamers, badkamer met luxe douchecabine, toilet en wastafel.

Kenmerken