Omschrijving

In 2007 is een fraaie villawijkje gebouwd in een zijstraat van de Goirleseweg. De Jef van Bebberhof, een Tilburgse verzetsheld, is een prettige leefomgeving aan een rustig hof centraal gelegen nabij uitvalswegen en het centrum van zowel Tilburg als Goirle.
 
In deze moderne ruime vrijstaande villa, geheel onder architectuur van Bedaux De Brouwer ontworpen, is de uitstraling in perfecte harmonie met een zeer praktische indeling. De zwarte stalen deuren, het stoere metselwerk ….. alles is in balans. Zo ook de temperatuur warm in de winter koel in de zomer met hulp van een warmtepomp.
 
Een zeer ruime woonkamer en een woonkeuken, inclusief alle apparatuur voor een hobbykok, in combinatie met de royale eetkamer, omkragen het zonneterras als verlengde woonkamer georiënteerd op het zuid-westen met een aaneengesloten veranda. De riante tuin biedt maximale privacy. De slaapvleugel op de begane grond is voorzien van een master-bedroom gecombineerd met een kastenwand in verbinding met een complete badkamer.
Aan de buitenzijde van de oksel van de “L”plattegrond bevinden zich de bijkeuken en de voormalige garage welke is verbouwd naar een “chillroom” en een inpandige berging.
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer met apart toilet gesitueerd alsmede een bergzolder op de tweede verdieping.

Algemene gegevens:
 
Bouwjaar: 2007
Perceelsoppervlakte: 1.259 m2
Inhoud woning: 935 m3
Vloeroppervlakte:  291 m2
Aanvaarding: in onderling overleg

Kenmerken