Omschrijving

Aan de voorzijde is niet te zien hoe royaal deze, over een breedte van ca. 9 m uitgebouwde, 2-onder-1 kapwoning is!

Met een woonkamer/keuken van ca 69 m2, 5 slaapkamers, brede dakkapel, ruime garage, parkeerplaats op eigen terrein voor 2 auto's en een diepe achtertuin met houten tuinhuis en groot zonneterras die op het zuidwesten is georiënteerd, is dit een ideale gezinswoning te noemen. 

Bouwjaar 1995
Inhoud ca. 601 m3
Woonoppervlakte ca 174 m2 exclusief 20 m2 garage (overige inpandige ruimte)
Perceeloppervlakte 303 m2

Indeling:

Begane grond:
Via een overdekt entree komt men een ruime hal met meterkast, modern afgewerkt toilet met hangend closet en fonteintje en trapopgang naar de verdiepingen.
De keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen en daardoor is men bij binnenkomst zeer verrast door de zeer riante L-vormige woonkamer die daar achter ligt. De oppervlakte van woonkamer/keuken bedraagt maar liefst 69 m2.
De woonkamer is aan de achterzijde ca. 3,75 m over een breedte van 8,95 m uitgebouwd en heeft 2 dubbele openslaande tuindeuren naar het zonneterras. De wanden zijn afgewerkt met fijn spachtelputz, het strak gestucte plafond is voorzien van inbouwspots en de gehele begane grond is afgewerkt met een marmeren vloer met vloerverwarming.
Vanuit de woonkamer is de garage te bereiken. In de keuken, die een vrij uitzicht biedt over een rustige groene straat grenzend aan een groenstrook met waterpartij, is een ruim U-vormig keukenblok opgesteld voorzien van veel bergruimte, natuursteenblad, dubbele koelkast, inductie kookplaat met afzuigkap, combi magnetron/oven en vaatwasmachine.  

1e verdieping: 
De overloop biedt voldoende ruimte om een kast te plaatsen. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers aanwezig. De 2 slaapkamers aan de achterzijde gelegen zijn resp. 17 en 7,5 m2 groot en de slaapkamer aan de voorzijde heeft een grootte van ca. 12 m2. De geheel betegelde lichte badkamer heeft de beschikking over een ligbad, douche, toilet en wastafel. 

2e verdieping:
Op de 2e verdieping zijn de 4e en 5e slaapkamer aanwezig. De slaapkamer die aan de achterzijde is gelegen is ca. 21 m2 groot en is voorzien van een grote dakkapel met kunststof kozijnen met 2 draai-kiepramen. Het plafond is afgewerkt met inbouwspots. De slaapkamer aan de voorzijde is ca. 12 m2 groot en vanuit deze slaapkamer is de berg- wasruimte met bergzoldertje te bereiken. 

De oprit met parkeerplaats geeft toegang tot de ruime garage. De garage heeft een "geisoleerde" sectionaal deur en het dak is extra geïsoleerd. Vanuit de garage is de woonkamer te bereiken. 
De voortuin is afgewerkt met sierbestrating en plantenborders en hierdoor is een extra 2e parkeerplaats gecreëerd. 
De ca. 14 m diepe achtertuin is op het zongunstige zuid-westen gelegen. De tuin is sfeervol ingericht met een groot zonneterras, borders, gazon en achterin de tuin staat een houten tuinhuis.

De gehele woning is voorzien van elektrische dan wel handbediende rolluiken 

In de nabije omgeving bevinden zich 2 winkelcentra (Dalem Zuid en Heyhoef), diverse onderwijsinstellingen, sportaccomodaties, speeltuinen, Reeshofpark, natuurgebied Dongevallei en een NS-station. Er is een snelle ontsluiting met omliggende dorpen en Tilburg via het Noordwest tangent en de Bredaseweg.

Kenmerken