Omschrijving

Verrassend ruime woning gelegen op een riant groot perceel met berging, "serre"-overkapping en een grote volière met werkruimte. 
Vanuit de woonkamer is er een vrij uitzicht op de Oscar Leeuwstraat. 
De woning is op de verdiepingen extra breed (volledig overbouwde poort) en gunstig gelegen ten opzichte van stadscentrum en uitvalswegen. 
Men dient er rekening mee te houden dat de woning niet is aangepast aan de hedendaagse eisen. 

Perceeloppervlakte 195 m2
Inhoud ca. 450 m3
Woonoppervlakte ca. 98 m2 exclusief ca 24 m2 zolderruimte 
Bouwjaar 1929  

Indeling:

Begane grond;
Ruime hal met tegelvloer, meterkast en trapopgang. De lichte woonkamer heeft een geïsoleerde leisteenvloer en een grote kunststof raampartij met dubbel glas en rolluik aan de voorzijde. In de uitbouw is de keuken gelegen met een eenvoudig keukenblok en verdiepte trapkast. In de bijkeuken is de opstelling van de c.v.installatie, gasaansluiting voor een kookplaat en een buitendeur naar de grote "serre" overkapping. De toiletruimte is separaat van de royale betegelde badkamer met ligbad, douche,wastafel en wasmachineaansluiting.

1e verdieping:
overloop, ruime 1e slaapkamer aan de voorzijde gelegen, 2e slaapkamer aan de voorzijde gelegen, 3e slaapkamer aan de achterzijde gelegen met L-vormige inbouwkast en separate toiletruimte. De verdieping is voorzien van kunststofkozijnen met dubbel glas en rolluiken.

2e verdieping:
Via een vaste trap is de 2e verdieping te bereiken. Op de voorzolder is een klein dakraam aanwezig, de ruime hobbykamer heeft ook een klein dakraam. Door het plaatsen van een groot dakraam voldoet de ruimte op de 2e verdieping wel als woonoppervlakte.

Buiten. 
Naast de uitbouw van de woning is een grote "serre"-overkapping geplaatst, deze is voorzien van een spoelbak.
Achter de uitbouw en "serre"-overkapping kan men nog een ruime tuin ca. 12 x 5 m creëren maar momenteel staat daar een grote volière met werkruimte .

Kenmerken